04 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

E120pxen sterk team staat garant voor grootse prestaties
Veel bedrijven vragen het zich nog af: waarom zouden we een teambuilding organiseren? Nochtans kunnen er op zo'n dag heel wat interne doelstellingen worden bereikt. In dit Online Magazine maken we u dan ook warm om even stil te staan wat teambuildings voor u, uw bedrijf en uw medewerkers kunnen betekenen. Daarnaast maken wij u ook attent op sprekers en cases voor BuildUp, de voorspelling van de bouwbarometer, de actie van Wienerberger
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

GEVENTILEERDE PREFABGEVEL IN HOUTSKELETBOUW

Voor een nieuwbouw groepspraktijk in Astene ontwierp SITO Architecten een hedendaags pand. PxP Projects tekende voor de volledige studie, productie én plaatsing van alle wanden, vloeren en dakelementen waarin enkele duurzame oplossingen van Siniat werden verwerkt.
Volledig artikel lezen

ALUMINIUM GEVELBEKLEDING ALS EYECATCHER

Architecte Charlotte Willaert (zaakvoerster van Ai&M - Architecture, interior & More) integreerde in deze nieuwbouw woning te Meise een esthetische aluminium gevelbekleding waarmee een deel van de zijgevel en een geïntegreerde deur wordt bekleed.
Volledig artikel lezen

INSPIRATIE VOOR UW TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer.
Volledig artikel lezen

WIENERBERGER SPAARACTIE BLAAST DAKDEKKERS OMVER

De nieuwe Koramic dakdekkersactie raast door het land. Centraal in deze spaaractie staat de Stormpan. Dakdekkers kunnen punten verzamelen bij aankoop van Stormpannen 44 en 993 in de kleuren Natuurrood, Rustiek, Leikleur mat geglazuurd en Antraciet.
Lees meer

WERKNEMERS FINANCIEREN IN GROOTSCHALIG ZONNEDAK

Op het dak van drukkerij INNI Group werden 2.000 hoogrendementspanelen aangesloten die samen goed zijn voor zo'n 600 KW of 90% van de energiebehoefte van het bedrijf.
Lees meer

BOUWBAROMETER STAAT OP ZONNIG

Het is zover, na enkele kwartalen te flirten met de grens van 100 punten, stijgt de bouwbarometer voor het eerst in zeven jaar boven de 100 uit. De Vlaamse bouwondernemers schatten de conjunctuur dus positief in.
Lees meer

FANTASIERIJK GEBRUIK VAN GEBOUWENTECHNOLOGIE

Het is niet eenvoudig om een nieuwbouwwoning te bouwen in London; de ruimte is er krap en je moet voldoen aan alle regels. Wanneer het gaat om een ontwerpingenieur die zijn eigen woning bouwt, ligt de lat des te hoger.
Lees meer

OPTOPPING ALS OPLOSSING VOOR TEKORT AAN BOUWGROND

Uit een studie 'Centrumsteden in evolutie' in 2006 blijkt dat wonen in de stad in de lift zit (+10,6% sinds 2000).
Lees meer

SNEL ZICHT OP TOTALE MILIEU-IMPACT VAN BOUWMATERIALEN

Totem. Zo heet de website die de federale overheid en de drie gewesten op Batibouw voorstelden. De rekenmodule op de site heeft als doel om de milieu-impact van alle gebruikte materialen in een gebouw op een objectieve manier in kaart te brengen.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Een sterk team staat garant voor grootse prestaties

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be