5 april 2018

VAKINFORMATIE OVER DAKWERKEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Waarom opteren voor een naadloze EPDM-dakbedekking?

120pxEen klassieke roofing wordt meestal geplaatst in smalle stroken die aan elkaar gelast worden. Daardoor worden er overbodige daknaden gecreƫerd. Die naden zijn onderhevig aan warmte en koude, en kunnen dan ook uitzetten en weer inkrimpen met soms scheuren in de naadverbindingen als gevolg. In dit Online Magazine bespreken we de oplossing die een naadloze plaatsing van EPDM kan bieden. Daarnaast stellen wij u ook graag BuildUp voor en gaan we even dieper in op de recentste ontwikkelingen in uw sector!
Alvast veel leesplezier!
Kenneth Baert
Bladmanager

WAAROM OPTEREN VOOR EEN NAADLOZE EPDM-DAKBEDEKKING?

Als kunstrubber bezit een EPDM-dakafdichting verschillende eigenschappen die het dak een minimale levensduur van vijftig jaar garanderen. Op de Belgische markt lijkt er daardoor de laatste jaren een lichte voorkeur te zijn voor deze dakbanen, en zeker voor de naadloze versie.
Volledig artikel lezen

UNIEK KENNIS- EN NETWERKEVENT 'GEVENTILEERDE GEVELS'

BuildUp brengt de voorlopers en specialisten op vlak van gevelbouw samen voor een thema- en netwerkdag rond de geventileerde gevel. Met boeiende lezingen, technische innovaties en inspirerende projecten wordt dieper ingegaan op de ontwerpkeuzes, uitvoeringsdetails en aansprakelijkheden.
Volledig artikel lezen

VLAMINGEN NOMINEREN 812 GROTE DAKEN VOOR ZONNEPANELEN

In het kader van de campagne Stroomversnelling ''Overal Zonnepanelen'', nomineerden 5.401 Vlamingen de voorbije weken verschillende grote daken in heel Vlaanderen die volgens hen zonnepanelen verdienen.
Lees meer

NIEUWE THUIS VAN DE BOUWSECTOR OPENT DE DEUREN

De Confederatie Bouw Limburg opende feestelijk de deuren van de nieuwe Bouwcampus. Het zal de nieuwe thuis vormen voor de belangenverdediger, maar ook voor de hele bouwsector.
Lees meer

DAK VAN NOORS RESTAURANT AFGEWERKT IN BELGISCHE KWALITEIT

Een van de spectaculairste restaurants in Noorwegen heeft een Belgisch kantje: de waterdichting en de bescherming tegen radon werden geleverd door de Belgische fabrikant van dakbanen Derbigum.
Lees meer

6 ACTIEPUNTEN VOOR ECONOMISCHE WELVAART EN KLIMAAT

De federatie van Belgische bouwmaterialenproducenten BMP presenteerde op 9 maart haar memorandum met actiepunten aan Vlaams minister-president Geert Bourgeois. De federatie toont aan hoe de sector een hefboom kan zijn voor economische groei en het behalen van klimaatdoelstellingen.
Lees meer

LASTENVERLAGING MAAKT BOUWUNIE BLIJ

Bouwbedrijven vragen al langer naar een lastenverlaging. Het is een van de maatregelen van de zogeheten relancewet die de Kamer goedkeurde. De bouwbedrijven hebben deze lastenverlaging broodnodig om te kunnen concurreren met de goedkopere buitenlandse bedrijven.
Lees meer

EUROPA GEEFT GROEN LICHT VOOR DOORGEDREVEN STRIJD TEGEN SOCIALE DUMPING

Buitenlandse werknemers en zelfstandigen die onder meer via detachering in Belgiƫ komen werken, moeten sinds 2007 een elektronische Limosa-melding doen bij de RSZ.
Lees meer

http://rooftech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Waarom opteren voor een naadloze EPDM-dakbedekking?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be