naar top
Menu
Logo Print

Dach+Holz maakt de balans op

Dach+Holz houdt uitstekende cijfers over aan voorbije editie
magazine

De vakbeurs Dach+Holz heeft enkele cijfers over zijn voorbije editie bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de organisatie best tevreden mag zijn.
Ruim 45.000 dakwerkers, schrijnwerkers en loodgieters vonden de weg naar DACH+HOLZ. De algemene feedback was uitstekend: 92% van de bezoekers en 94% van de exposanten was tevreden over de beurs. Bij de bezoekers was dat omdat de beurs ruimschoots aan hun verwachtingen voldoet. Hij wil vooral nieuwe producten bijleren, zichzelf ontwikkelen en netwerken met peers uit de sector. Daarnaast speelde de aanwezigheid van marktleiders en de breedte van het aanbod een positieve rol. “Vier dagen lang was Keulen een hub van de roofing-, schrijnwerk- en sanitaire sector. Hete hangijzers zoals preventie of digitalisatie werden helder weergegeven met de veelheid aan producten en presentaties van experts ter zake”, aldus Dieter Dohr, CEO van de GHM (Gesellschaft für Handwerksmessen, de vereniging voor ambachtsbeurzen).
Naast de nieuwe producten vielen ook de dagelijkse tours in de smaak, net als de presentatie rond het dak van de toekomst en valbeveiliging. Deze laatste had zelfs een hindernissenparcours die bezoekers – uiteraard met veiligheidsharnas – konden doorkruisen.
De volgende editie van Dach+Holz vindt plaats in Stuttgart, van 28 tot en met 31 januari 2020.

DACH + HOLZ

VAN EKERIS EXPO SERVICE

+31235258500
-