naar top
Menu
Logo Print

Deschacht breidt uit naar Hasselt

Bouwshop wil op termijn heel België kunnen bedienen
magazine

Bouwshop Deschacht opent een nieuw filiaal in het hart van de provincie Limburg. De vestiging in Hasselt is de volgende stap in het groeiplan van Deschacht om binnen enkele jaren bouwoplossingen aan professionals in heel België te leveren. Gedelegeerd bestuurder Jo Verfaellie: “Op dit moment hebben we acht filialen in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Luik. Met de vestiging in Hasselt zijn we nu ook in de provincie Limburg aanwezig.”
De locatie van het nieuwe filiaal is dan ook niet toevallig gekozen. De Genkersteenweg is een belangrijke verkeersas tussen Hasselt en Genk, en de nieuwe vestiging ligt bijna centraal tussen de winkels in Geel en Herstal (Luik). Een Limburgse vakman hoeft nu nog maximaal 30 km te rijden om een van de filialen van Deschacht te vinden.
Het distributiecentrum in Hasselt is volledig ingericht volgens de onestopshopfilosofie van Deschacht: een groot magazijn met een winkel waar de aannemer materialen kan kiezen, bouwadvies krijgt en gereedschappen en tools voor gebruik op de werf vindt. De materialen kunnen via de webshop, telefonisch of ter plekke worden besteld.

DESCHACHT

DESCHACHT

+3293557454
+3293557679