naar top
Menu
Logo Print
29/11/2017 - DELPHINE VANDENABEELE

BELGIAN ROOF DAY: ENIGE B2B-BEURS VOOR DE DAKENSECTOR

24 november 2017 in Brussels Kart Expo

Op vrijdag 24 november vindt in hal 1, 2 en 3 van Brussels Kart Expo de achtste editie van Belgian Roof Day plaats. De gratis vakbeurs is de enige Belgische b2b-beurs voor de dakensector en daardoor hét netwerkevenement voor geïnteresseerden in deze bouwtak. Van 10 tot 20 uur krijgen de 4.100 bezoekers toegang tot de meer dan 140 stands van fabrikanten uit de sector. Ter afsluiting geven toekomstige dakwerkers het beste van zichzelf tijdens het 'Belgisch Kampioenschap van beste Jonge dakdekker' en is er een verrassingsoptreden. De beursorganisatie heet alle architecten, aannemers etc. hartelijk welkom.

140 STANDS

Alle 140 tonen de exposanten hun bekende producten en nieuwigheden op een oppervlakte van 9.000 m². De beurs blijft echter overzichtelijk en compact, waardoor bezoekers niet te veel kilometers hoeven af te leggen om een goed overzicht van de mogelijkheden in de dakensector te krijgen. Mis ook de nieuwe demonstratiehal niet, waar fabrikanten in actie te zien zijn met hun producten.

Info voor standhouders

De 140 stands op de beurs in Brussels Kart Expo zijn modulair en even groot. De standhouders-fabrikanten krijgen zo elk een eerlijke kans om hun gevarieerde aanbod van producten voor te stellen aan het publiek. De stands zijn elk 24 m² groot en zijn met zwarte doeken (van 4 m hoog) van elkaar gescheiden. Elke stand beschikt over een antracietgrijs tegeltapijt, vier spots en een stroompunt met aftakeldoos (16 A/220 volt). Via de site van Belgian Roof Day kan er meubilair besteld worden om de stand aan te kleden. Ook baches, canvassen en digitaal materieel, zoals beeldschermen, zijn beschikbaar. Verder wordt er voor exposanten een gratis parkeerplaats voorbehouden tijdens de beurs. Standhouders die buiten bijvoorbeeld een kraanwagen, een reclamewagen of rollende publiciteit willen opstellen, kunnen dat doen tegen betaling en indien vooraf aangevraagd.

OPTIMALE SFEER

Gratis open bar en foodstands

Gedurende Belgian Roof Day krijgt elke bezoeker de hele dag de mogelijkheid om te genieten van de gemoedelijke sfeer in de open bar (11 tot 19.30 u.). Daarnaast zijn er verschillende foodstands opgesteld (van 11.30 tot 15 u. en van 16 tot 19 u.) om tijdens het rondwandelen iets te kunnen eten. Een hapje en een drankje maken deel uit van uw beursbeleving en worden dan ook aangeboden door de organisatie. Elke stand kijkt om die reden uit op minstens één foodstand.

Slotconcert

Naar jaarlijkse gewoonte sluit Belgian Roof Day de beursdag af met een spetterend concert. Ook dit jaar is er een verrassingsact gepland om de beurs swingend af te sluiten en het weekend goed te starten. Het ideale moment dus om uw vakkennis te verruimen en te netwerken met professionals uit de bouwsector.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP BESTE JONGE DAKDEKKER

De schoolgaande jeugd wordt opnieuw uitgedaagd om het beste van zichzelf te tonen tijdens het Belgisch Kampioenschap Beste Jonge Dakdekker. In een tent naast de beurshal kunnen heel wat schoolgaande jongeren en toekomstige dakwerkers zich bewijzen. Ze kunnen diverse prijzen winnen in de categorieën 'plat dak', 'hellend dak' en 'metalen dat'. Zowel de wedstrijd als de prijsuitreiking (en het concert) na de beurs vindt plaats in afzonderlijke tenten op de parking van Brussels Kart Expo.

BELGIAN ROOF DAY IN HET KORT

  • vrijdag 24 november 2017;
  • open van 10 tot 20 u.;
  • in Brussels Kart Expo;
  • 4.100 bezoekers;
  • 140 stands;
  • 9.000 m² beursoppervlakte;
  • prijsuitreiking Belgisch Kampioenschap Beste Jonge Dakwerker om 20 u.;
  • slotconcert om 20.30 u.;
  • gratis toegang.