naar top
Menu
Logo Print
24/08/2018 - SARIE ROOMS

EPDM ALS OPLOSSING VOOR ELK DAK

EPDM dakbedekkingEr bestaan heel wat verschillende soorten EPDM-membranen. Naast de folies die met hete lucht gelast worden, de niet-gewapende en de intern gewapende EPDM-folies is er ook extern gewapend EPDM. Als kunstrubber bezit een EPDM-dakafdichting verschillende eigenschappen die het dak een minimale levensduur van vijftig jaar garanderen. Op de Belgische markt lijkt er daardoor de laatste jaren een lichte voorkeur te zijn voor deze dakbanen, en zeker voor de naadloze versie. Ook de kleine daken, naast de grote, industriële daken, verdienen de beste kwaliteit. EPDM is in dat opzicht vooral gekend als dakdichtingsmateriaal voor grote daken, maar kent de laatste jaren ook een sterke groei in de residentiële sector.

extern gewapende EPDMSOORTEN

Er bestaan heel wat verschillende soorten EPDM-membranen:

naadloze EPDMNAADLOZE EPDM-DAKBEDEKKING

Op de Belgische markt lijkt er de laatste jaren een lichte voorkeur te zijn voor EPDM dakbanen en zeker voor de naadloze versie ervan.

EPDM VOOR RESIDENTIËLE WONINGENEPDM.

EPDM is vooral gekend als dakdichtingsmateriaal voor grote daken, maar kent de laatste jaren ook een sterke groei in de residentiële sector voor het bekleden van daken, terrassen, carports, garages enzovoort.