naar top
Menu
Logo Print

INTERSOLUTION 2018: ZONNE-ENERGIE ZIET OPNIEUW LICHT

Vakbeurs helemaal terug

In Flanders Expo te Gent vindt op woensdag 17 en donderdag 18 januari al voor de zevende keer InterSOLUTION plaats, de internationale vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux. Na een pauze van enkele jaren is de beurs volledig klaar om vraag en aanbod elkaar weer te laten ontmoeten.

HEROPLEVING VAN DE MARKT

Na enkele jaren van pauze is InterSOLUTION helemaal terug. De internationale vakbeurs voor zonne-energie zag samen met de markt stilaan opnieuw het licht, en dat ondanks de daling van de grootschalige subsidies. Zonne-energie zit dan ook opnieuw in de lift, en het is bijgevolg het ideale moment om professionelen uit de nichemarkt opnieuw met elkaar in dialoog te laten gaan. Delphine Martens, manager van InterSOLUTION, legt uit: “Met een kwalitatieve business-to-businessvakbeurs willen we de sector steunen en een positief signaal geven. Door de beurs te spreiden over twee dagen volgen we de voorzichtige marktgroei."

PRAKTISCH

Professionele bezoekers kunnen op woensdag 18 en donderdag 19 januari terecht in Flanders Expo te Gent, waar de beurs begin 2018 voor de zevende keer georganiseerd zal worden. De belangrijkste marktspelers tonen er de nieuwste (internationale) trends en innovaties Op woensdag 17 januari is er de traditionele nocturne tot 20 uur. Professionals uit de branche bezoeken de vakbeurs gratis op vertoon van een uitnodiging. Die is eenvoudig te verkrijgen via de website www.intersolution.be.

  • Data: woensdag 17 januari 2018 (09.30 tot 20 uur) en donderdag 18 januari 2018 (09.30 tot 18 uur)
  • Locatie: Flanders Expo (Hal 3)

INTERSOLUTION

INTERSOLUTION

+3293857719
-