naar top
Menu
Logo Print

Tim Whiteman treedt na 15 jaar af als CEO van IPAF

Hij slaagde erin de federatie internationaal te maken
magazine

Na 15 jaar legt Tim Whiteman zijn functie als managing director en CEO van de International Powered Access Federation (IPAF) neer. Voormalig IPAF-president Andy Studdert zal optreden als interim-CEO om voor continuïteit te zorgen terwijl er naar een nieuwe CEO wordt gezocht.
Whiteman werd in 2004 aangesteld om de organisatie internationaal te maken. Op dat moment had IPAF ongeveer 400 leden – waarvan de meeste in het Verenigd Koninkrijk waren gevestigd – en haalde het 95% van zijn omzet uit het VK. Tegenwoordig is meer dan 45% van de inkomsten afkomstig van buiten de thuismarkt, ook al zijn de Britse inkomsten en het ledenaantal niet gestopt met groeien sinds 2004. Vandaag heeft IPAF ongeveer 1.400 leden in bijna 70 landen en is de federatie in goede financiële gezondheid.
“Het was een privilege om met de toegewijde IPAF-leden en teamleden over de hele wereld samen te werken”, aldus Tim Whiteman. “De passie om te zorgen voor veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk toegangstechniek motiveert zoveel mensen en IPAF deelt hun kennis en ervaring om mensen veilig te houden.”

IPAF-BENELUX

IPAF-BENELUX

+31786471330
\N