naar top
Menu
Logo Print

ONTDEK DE ECOON-DAKELEMENTEN IN HET EXPERT LAB VAN UNILIN INSULATION

Bouw mee aan het dak van de toekomst

Een dak isoleren doet men in principe maar één keer, dus dan doet men het beter maar meteen goed. Om aan de huidige isolatienormen te voldoen, moet men op zoek naar de meest energie-efficiënte dakisolatieoplossing. Met de Ecoon-dakelementen van Unilin Insulation bouwt u een dak van de toekomst. Deze all-in-one dakpanelen verlagen het E-peil en zijn perfect lucht-, wind- en waterdicht. Het plaatsen ervan is eenvoudig met de juiste voorkennis. Daarom nodigt Unilin Insulation u graag uit in hun Expert Lab waar u op één dag alle kneepjes van het vak leert.

Unilin Insulation Expert Lab Ecoon Dakelementen
In het Expert Lab van Unilin Insulation leert u het volledige plaatsingsproces van de Ecoon-dakelementen kennen –
zowel theoretisch, praktisch als commercieel

Unilin Insulation Expert Lab Ecoon DakelementenEcoon-dakelementen

Isolatienormen worden strenger en het energiepeil moet lager. Tegenwoordig hamert de wet hard op duurzaamheid. De all-in-one Ecoon dakelementen van Unilin Insulation passen perfect in dat plaatje. Deze op maat gemaakte panelen zijn een all-in-one bouwconcept voor hellende daken met gordingen, compleet met polyurethaanisolatie, kepers, onderdak en verschillende mogelijkheden qua binnenafwerking. Dankzij deze eigenschap zijn niet langer meerdere aannemers nodig om dezelfde klus te klaren. Dit bespaart tijd. Waar traditioneel bouwen gemiddeld twee tot drie weken in beslag kan nemen, plaatst of renoveert u het dak met de Unilin-dakelementen op Unilin Insulation Expert Lab Ecoon Dakelementenéén tot hoogstens vijf dagen, afhankelijk van de grootte van het dak. Dit stelt u bovendien in staat meer projecten aan te nemen waardoor uw omzet stijgt.

Nog meer voordelen

Met de Unilin-dakelementen kunt u makkelijk een U-waarde van 0,15 W/m²k bekomen wat sterk onder de wettelijke eis van 0,24 W/m²K ligt. Zo voldoet de isolatie vandaag al aan de normen en bijgevolg ook aan het E-peil van morgen. Bovendien is de isolatie perfect lucht-, wind- en waterdicht. De eindklant wint ook ruimte in vergelijking met een traditionele dakstructuur - dit dankzij de polyurethaanisolatie en het feit dat men de dakelementen altijd langs de buitenkant plaatst. Bovenop dit alles is het totale kostenplaatje tot 15% voordeliger dan bij traditionele dakconstructies.

Expert LabUnilin Insulation Expert Lab Ecoon Dakelementen

Unilin Insulation ontwikkelt niet alleen de oplossingen, maar wil samen met u als dakwerker meebouwen aan het dak van de toekomst. Daarom nodigen zij u graag uit in hun Expert Lab, een trainingscenter waar u alle kneepjes van het plaatsingsproces van de Ecoon-dakelementen meekrijgt - zowel praktisch als theoretisch - en leert werken met een kraan en hijsklem. Die laatste kan altijd gehuurd worden, Unilin Insulation brengt u graag op de hoogte van de mogelijkheden. Aan de hand van doe-boxen gaat men dieper in op technische details zoals luchtdichtheid en nok- en gootaansluitingen. Ook op commercieel vlak wordt u wegwijs gemaakt in verkoopargumenten. Op het einde van de dag krijgt u nog een rondleiding in de fabriek zodat u ziet hoe de producten gemaakt worden. Naar de toekomst toe wil Unilin Insulation het lab uitbreiden tot een onderzoekscentrum waar zij samen met architecten, aannemers en dakwerkers zoeken naar duurzame oplossingen voor de toekomst.

Praktisch

De opleidingen worden georganiseerd in de periode van oktober tot maart bij Unilin Insulation te Desselgem. Er is een Graduate module voor beginners, een Master module voor gevorderden en een Customised module waar u na overleg een specifieke opleiding op maat kan volgen. De opleiding duurt van 9 tot 16 uur, lunch inbegrepen, en is volledig gratis. Via Constructiv kan u hiervoor een terugbetaling van zo'n € 15/u krijgen. Er zijn maximaal zeven personen per module toegelaten en enkel uw werkkledij, werkschoenen en handschoenen zijn nodig. Na afloop krijgt u een expert-certificaat.

Schrijf u in

Inschrijven kan u online doen via de website www.unilininsulation.com/nl-BE/expert-lab of door rechtstreeks contact op te nemen met een accountmanager van Unilin Insulation. In overleg wordt een opleidingsmodule en passend tijdstip vastgelegd.

UNILIN DIVISION INSULATION

UNILIN DIVISION INSULATION

WAREGEMSTRAAT 112
8792 DESSELGEM
+3256735091
+3256735968