naar top
Menu
Logo Print

Krachtig doorslijpen - zonder kabel

AGC 18De nieuwe haakse accu-slijper AGC 18 van Festool

"Met de nieuwe AGC 18 biedt Festool een accu-aangedreven krachtpatser die zowel qua robuustheid alsook met zijn uitstekende ergonomie grenzen verlegt. De nieuwe haakse accu-slijper kan elke vakman gebruiken. Iedereen komt wel een situatie tegen waarbij doorslijpwerkzaamheden en kleinere schuurwerkzaamheden zonder kabel op de bouwplaats uitgevoerd worden", zegt Reindert Nachtergaele - productspecialist bij Festool. Slim detail: de compacte krachtpatser past samen met gemonteerd schuurmateriaal en accu in de Systainer, wat tijd bij het uit- en inpakken bespaart. In een handomdraai kan snel en zonder gereedschap van schijf worden gewisseld. Ook op het punt van de ergonomie scoort de AGC 18 hoog: de aan- en uitschakelaar is perfect voor doorslijpwerkzaamheden gepositioneerd en het volledige apparaat werd perfect uitgebalanceerd. Bovendien kenmerkt de EC-TEC-motor zich door een bijzonder rustige loop en is de machine trillingsarm. Hiervoor werden motor en behuizing van elkaar ontkoppeld.

Zonder koolborstels, krachtig en duurzaam

AGC 18Het kernstuk van de nieuwe AGC 18 is de koolborstelloze en dus onderhoudsvrije EC-TEC-motor. Deze zit in een geheel gesloten behuizing die de EC-motor beschermt tegen binnendringend stof. Ook de intelligente besturingselektronica zit in een vergoten behuizing om het binnendringen van stof te verhinderen. Gedaan dus met filters schoon te maken en met stofschade aan de machine. De motor maakt veel indruk met de zachte aanloop en werd bovendien met een elektronische overbelastingsbeveiliging uitgerust. Voor veiligheid en duurzaamheid zorgen bovendien de herstartbeveiliging, een digitale temperatuurbewaking en de motorrem. -Eveneens praktisch: het toerental van de AGC 18 kan traploos van 4.500 tot 8.500 omw/min worden geregeld, wat op het materiaal afgestemd werken mogelijk maakt.De nieuwe haakse accuslijper is vanaf september 2019 in de vakhandel verkrijgbaar. Meer informatie op www.festool.be

FestoolDuurzaam, geen wegwerpproduct: 3 jaar gratis reparatie

De AGC 18 geniet van de volledige Garantie All-inclusive van Festool.
Dit betekent onder andere dat alle reparaties gedurende de eerste drie jaren na aankoop en gratis registratie, volledig gratis zijn. En dit geldt ook voor klassieke slijtage-onderdelen, accu's en opladers.

De Festool slijpmachine is een volwaardig en duurzaam Festool product.
Geen wegwerp-machine dus, zoals wel vaker in de markt voor dit soort machines voorkomt. De AGC 18 is UNIEK in de wereld van de accu-slijpmachines.

De stofbestendigheid en duurzaamheid in combinatie met het uitgebreide Festool Service-aanbod maken dat de AGC 18 een investering meer dan waard is.


Meer info: https://www.festool.be/producten/doorslijpen/haakse-accu-slijper/575344---agc-18-125-li5,2eb-plus

FESTOOL BELGIUM SA/NV

FESTOOL BELGIUM SA/NV

A. GOSSETLAAN 48/001
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3228933636
-