naar top
Menu
Logo Print

BELGIAN ROOF DAY GAAT VERDER OP INGESLAGEN WEG

Gratis inschrijving, gratis catering en slotconcert

Belgian Roof DayDe dakensector blaast eind november opnieuw verzamelen voor de negende editie van de Belgian Roof Day. De Confederatie Bouw, die het evenement op touw zet, verandert niets aan de formule, dit onder de noemer 'never change a winning team'. Dat betekent voor de bezoeker gratis toegang tot de beurs (mits voorafgaande inschrijving), gratis catering en meer dan 140 exposanten die er hun nieuwste ontwikkelingen en oplossingen komen tentoonstellen.

Volgens traditie is er ook op deze Belgian Roof Day gratis catering, wat mee zorgt voor een erg ontspannen sfeer op de beursvloer

IF IT AIN'T BROKEN …

Met de komst van de negende editie weet de organisatie als geen ander hoe ze van de Belgian Roof Day een succes moet maken. De gekende elementen, die van de eendagsbeurs in het verleden zo'n succes maakten, zijn opnieuw aanwezig, waardoor de bezoeker op voorhand al weet waar hij zich aan kan verwachten.

GRATIS VOOR DE BEZOEKER

Belgian Roof DayOok voor deze editie hoeft de bezoeker niet te betalen. Wie zich op voorhand inschrijft via de website, kan zonder zorgen afzakken naar het Brussels Kart Center met zijn of haar ticket in de hand of op de smartphone. Daarnaast zorgt de organisatie voor een gratis uitgebreide catering.

Die twee maatregelen zorgen ervoor dat de bezoeker het gevoel krijgt in de watten gelegd te worden, met als gevolg dat een bezoek erg ontspannen zal kunnen verlopen - een van de grote troeven van de Belgian Roof Day.

Ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten

De informele sfeer op de vakbeurs verlaagt gevoelig de drempel tot contact met anderen op de beurs - zowel voor bezoeker als voor exposant. Iedereen heeft er alle mogelijkheid toe om nieuwe contacten te leggen of om oude contacten een nieuw elan te geven. De Belgian Roof Day leent er zich met andere woorden perfect toe om te netwerken.

LONKEN NAAR DE TOEKOMST

Naast de eigenlijke beurs zijn er verschillende soorten randanimatie bij Belgian Roof Day. In een van de tenten naast de beurshallen zullen zo'n 20 jongeren en toekomstige dakwerkers bijvoorbeeld deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap van Beste Jonge Dakdekker, in drie categorieën: Plat Dak, Hellend Dak en Metalen Dak.

Daarnaast krijgen de dakwerkers die de opleiding tot platdakspecialist en hellenddakspecialist met succes hebben afgerond, officieel hun certificaat overhandigd. Ter afsluiting vindt nog een slotconcert plaats. Bezoekers en exposanten kunnen zo hun beursdag afsluiten en meteen het weekend swingend inzetten met enkele danspasjes.

BELGIAN ROOF DAY PRAKTISCH

Waar
Brussels Kart Expo, Groot-Bijgaarden
Wanneer
Vrijdag 30 november 2019 van 9.30 u. tot 19.00 u.
Programma
19.00 u.: Uitreiking BK Beste Jonge Dakdekker;
19.30 u.: Uitreiking certificaten opleiding Platdak Specialist;
20.00 u.: Slotconcert
Toegang
Gratis, mits inschrijving vooraf

Beurzen

BELGIAN ROOF DAY

BELGIAN ROOF DAY

+3225455652
-