naar top
Menu
Logo Print

NIEUW: DELTA®-FASSADE COLOR

STAND 38

Gebruik kleuren in uw mooiste projecten en laat uw creativiteit los. Gedurfd of subtiel, de kleur van de DELTA®-FASSADE COLOR geeft een meerwaarde aan uw gevel!

125 JAAR VERBORGEN

Dörken, marktleider in slimme membranen, weet al 125 jaar dat zijn DELTA-bouwfolies perfect functioneren in bedekte toestand. 20 jaar geleden ontwikkelde Dörken DELTA®-FASSADE: een uv-bestendige folie in zwarte kleur. Voor het eerst werd zo de toepassing van een dampopen membraan achter een gevel met open voegen mogelijk.

Dörken Delta-Fassade Color

NIEUWE ESTHETIEK

Met het nieuwe DELTA®-FASSADE COLOR assortiment kan de folie een nog belangrijker onderdeel worden van de esthetiek van de gevel. DELTA®-FASSADE COLOR is standaard leverbaar in 7 kleuren en andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Zo krijgen open en/of transparante gevelbekledingen een compleet andere verschijningsvorm!

VERWERKING

DELTA®-FASSADE COLOR kan achter verschillende soorten gevelbekledingen verwerkt worden, waaronder hout, metaal (van geperforeerde tot op maat nauwkeurig gemaakte platen), glas en polycarbonaat. De folie kan geplaatst worden achter gevels met open voegen tot 50 mm en tot 50% opening van het geveloppervlak.

 

DORKEN

DORKEN

BRUSSELSESTEENWEG 483
1731 ZELLIK
+3224660275
+3224668735