naar top
Menu
Logo Print
Stradale

SUPERMOBIEL HIJSEN OP DAKEN MET NIEUWE STRADALE

De Ceuster uit Lommel bracht einde vorig jaar de nieuwste DB20 Stradale in Vlaanderen en Nederland op de markt. Al snel werd het duidelijk dat een groot segment in de Vlaamse bouwsector klaar is voor deze supermobiele bouwkraan.

SNELLE TRANSPORTATIE

Deze bouwkraan met een lengte van 23 meter en een maximum hijscapaciteit van 1.600 kg wordt geleverd op een snellooponderstel tot 80 km/uur met geremde wielen, luchtvering en een verstelbare trekdissel. Zo is ze eenvoudig zelf te transporteren achter een vrachtwagen, wat naast flexibiliteit ook de lage transportkost als troef op tafel gooit. Dit is de ideale bouwkraan voor renovatie- en dakwerken en dus een geduchte concurrent voor de lichte aluminium dakwerkerskranen.

Stradale
Het familiebedrijf heeft een bouwkranenpark met meer dan 120 snelmontage- en torenkranen 

“We hebben er alles aan gedaan om deze bouwkraan een nieuw gehomologeerd onderstel te geven, eentje van Vlaamse makelij en conform alle wetgeving. Zo zijn we met onze nieuwe Stradale de enige leverancier in België met het correcte maximum gewicht op de as", vertelt Davy De Ceuster, CEO van De Ceuster. “De wet stelt dat er maximum 10 ton per as is toegestaan om veilig en wettelijk in ons land rond te rijden. Alles daarboven kan niet officieel gehomologeerd worden. Dat is dus een belangrijk punt waar u op moet letten bij de aankoop van een supermobiele bouwkraan. Wij houden rekening met deze dingen; dat hoort ook bij onze service: continuïteit." De Stradale van Gru Dalbe, ontwikkeld door De Ceuster zelf, is werkklaar in 30 minuten en kan dus eenvoudig en snel meerdere werven bedienen in vergelijking met een vaste bouwkraan. Met een ECO-modus op 220 V is deze Stradale ook het perfecte antwoord op de nog regelmatig gebruikte kraan op vrachtwagen. Want continuïteit begint bij bewust en verantwoord werken. Daarom zoekt De Ceuster steeds naar de meest ecologische oplossing.

De Ceuster is sinds 1988 de exclusieve partner van het Italiaanse Gru Dalbe voor de Benelux. Het familiebedrijf heeft een bouwkranenpark met meer dan 120 snelmontage- en torenkranen, verspreid over heel België en het zuiden van Nederland. En het gaat hard bij De Ceuster & Co: met de grootste snelmontagebouwkraan op 220 V, namelijk de HS380 met 38 meter gieklengte, hebben we dé renovatiebouwkraan van de toekomst in huis. En in dat segment lanceren we nu ook de 45 meter lange DB747! Al deze feiten kan je volgen op onze sociale mediakanalen via @DeCeusterNV.

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

DE CEUSTER & CO BOUWMACHINES

GERARD MERCATORSTRAAT 26
3920 LOMMEL
+3211542413
+3211546802